Apetito_chef-3.jpg

WORKSPACE

Apetito.

For Apetito, we created a Customer Experience Centre at their main factory

Apetito provide award winning meals for hospitals,  schools, care homes and nurseries.

At their Head Office in Trowbridge, we created a Customer Experience Centre to showcase their products with the help of a demo kitchen for their clients to enjoy the meals lovingly created by the fantastic team of chefs.

grey-01.jpg

Completed

2019

grey-01.jpg

Location

Trowbridge

grey-01.jpg

Services

Main contractor

grey-01.jpg

Team

Design by Platform Group

Apetito-6.jpg
green strip gradient-01.jpg

We didn't  just  update the kitchen ......

The brief was to update the Reception and waiting area and create flexible space for meetings.

With the help of an A/V video wall and an elevating boardroom table (yes really!) our team ensured the maximum use of space to deliver the multi-functional uses that Aptetito needed.

A brand new reception area with bespoke reception desk and customer seating area enhanced with a unique staff hero wall ensured an exciting welcome for visitors to the site.

 

Add to that a bespoke turnstiles entry system and within 10 weeks Apetito were ready to unveil their new digs!

(images courtesy of Jim Stephenson) 

Contact our team today

for advice on how to kick start your project with us.

  • Twitter
  • Instagram